About us

Pavanjeet Kaur

2010-ben elvégeztem a nemzetközi kundalini jógaóktató képzést, jelenleg is a Yogi Bhajan nevével fémjelzett kundalini jógát gyakorlom és tanítom. 2.szintű kundalini jóga és Science of the Mind and Humanology for Leadership and Success oktató vagyok.

Elvégeztem az espanolai Superhealth, valamint Londonban a Mastering the Addictive Personality tréningeket, és 2015. óta foglalkozom a függőségek keztelésével a kundalini jóga segítségével.
Önkéntesként tanítok a Nyírő Gyula Kórház Addiktológiai osztályán és az olaszországi San Patrignano rehabilitációs közösségben.

Hiszem, hogy Yogi Bhajan tanításai és a kundalini jóga olyan univerzális tudást közvetít, mely a ma emberének is utat tud mutatni az élet kihívásai közepette. Eszköztára pedig hasznos segítség az élet minden területén ahhoz, hogy egészségesebb és teljesebb életet éljünk.

Sirisant KaurSiri Sant Kaur

Siri Sant Kaur (Dudás Katalin) gasztropszichológus és yoga terapeuta az Angyalok Konyhája étkezés terápiás személyreszabott szisztémájának megalkotója.

A kundalini yoga különleges szerepet játszik mind a szakmai, mind a személyes fejlődésében! Pont ezért nagyon nagy elhivatottsággal és szeretettel osztja meg a Kundalini ösvény és az arany láncolat tanításait.

 

 

Advertisements